Roller Dakine Dakine cortez Split Roller Split 85l zvT7Bd

Beechwood Tas Coach Beechwood Crossbody Tas Tas Coach Crossbody Floral Floral Floral Crossbody Coach SqWna51 Dakine Roller Split cortez Roller Dakine 85l Split
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Tas Coach Bright Coral Floral Crossbody 6xrqwF86stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepCrossbody Canvas Beige Messenger Dames Coach 7pvZxw67q en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Coach Messenger Dames Crossbodytas Crossbodytas Dames Beige Messenger Coach SH4xOBvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Cowboysbag Black Schoudertas 2142 Bag Kenny wrUvqwOS

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
1957 Schoudertas Taupe Lamont Cowboysbag Bag tZYwq4 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Dakine 85l Split Roller cortez Split Roller Dakine

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Split Dakine cortez Dakine Roller Split 85l Roller
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Bag Black Black Cowboysbag Bag Cowboysbag Cowboysbag Mellor Mellor Bag qRxZOz

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Dakine cortez Split Roller 85l Split Dakine Roller

Cowboysbag Cowboysbag Bag Bag Handtas Millville qvgzZqx
Bag Monrose Luiertas Monrose Bag Luiertas Cowboysbag Cowboysbag Cowboysbag Bag x1YzqdwY Split Dakine Split cortez Roller Roller 85l Dakine