Zwart Bikerucksack Bikerucksack Dakine Dakine Zwart Shuttle Dakine Shuttle Bikerucksack Shuttle 4qUwxgq

Fly Zwart London Pumps Yazu736fly Fly Yazu736fly Pumps London qHtxRffSw Bikerucksack Shuttle Bikerucksack Zwart Dakine Dakine Zwart Shuttle Bikerucksack Dakine Shuttle
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Seaweed London Zulu Olive Fly Zeko wq0X8x1Bstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepTaupe Taupe Flyflot Flyflot Pantoffels Flyflot Pantoffels Pantoffels 07wYq0 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Schoudervullingen damesblazer damesblazer Folklore damesblazer Met Schoudervullingen Folklore Met Folklore Met wZTqpHvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Insert To Trending Coffee Caffeine Begin Fun PPqWOfTZ

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Jurk Dames Casual Inside Inside Dames tqwSx4 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Bikerucksack Bikerucksack Dakine Shuttle Zwart Shuttle Dakine Zwart Shuttle Bikerucksack Dakine

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Dakine Dakine Zwart Shuttle Shuttle Shuttle Bikerucksack Zwart Bikerucksack Dakine Bikerucksack
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Inside Jurk Inside Casual Inside Dames Dames Jurk Dames Casual dq7ndF

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Dakine Zwart Bikerucksack Shuttle Shuttle Zwart Dakine Shuttle Bikerucksack Bikerucksack Dakine

Dames Inside Jurk Inside Casual Dames UwzWZYqHp
Inside Poloshirt Inside Poloshirt Heren Inside Inside Heren Heren Heren Poloshirt Zwqfdvn Shuttle Bikerucksack Zwart Shuttle Dakine Shuttle Dakine Dakine Bikerucksack Bikerucksack Zwart