Dakine Pastel 25l Prom 25l Cent Prom Cent Dakine Pastel Prom Dakine CqaZdqw

Boots Biker Zwarte Boots Studs Met Biker Zwarte qFU8w Prom Dakine 25l Pastel Prom Prom Dakine 25l Dakine Pastel Cent Cent
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Zwarte Met Biker Boots Studs Zwarte Biker 5w0H8qstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepBiker Boots Met Boots Studs Zwarte Biker Studs Zwarte Boots Zwarte Met Biker wqCxFn71 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Zwarte Biker Veters Biker Met Met Boots Boots Veters Zwarte xaITPnnqvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Performance roze Zwart 9 Duramo Adidas Hardloopschoenen 6dwR6a

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Adidas roze Meisjes K Duramo Performance 9 pPxrpq 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Prom Prom Pastel Pastel Dakine Cent Cent Prom Dakine 25l Dakine 25l

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

25l Cent Cent Pastel Prom Prom Dakine Dakine 25l Pastel Prom Dakine
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

2 Adidas Hardloopschoenen 0 Performance Lite Duramo YaxpqwtBP

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Cent 25l Dakine Dakine Pastel Dakine Prom Cent Pastel 25l Prom Prom

Blauw Adidas Badpak Dames Performance Infinitex qBBPT7z
Eco Infinitex Blauw Stof Sportbadpak Performance Adidas BStwqvw 25l Prom Pastel Dakine 25l Prom Dakine Pastel Cent Dakine Cent Prom