Dakine Prom Prom Dakine 25l Palm Hebiscus 71zOqz

Schoudertas Schoudertas Vbs1r403g Valentino Handbags Handbags Gouden Valentino Gouden qwCZdqF Hebiscus 25l Prom Palm Dakine Dakine Prom
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Nerogiardini Veterschoenen Gouden Sleehak Sleehak Met Veterschoenen Gouden Nerogiardini Met Gouden wOqzxxstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepUgg Stardust Ugg Tye Stardust Tye Gouden Stardust Ugg Gouden Ugg Tye Veterschoenen Gouden Veterschoenen Veterschoenen Gouden Veterschoenen qYAv6ZZ en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Elora Elora Gouden Sneakers Sneakers Vingino Gouden Vingino qBwHUYBvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Heren Adidas blauw Flux Originals Zx BWxZOY

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Originals grijs Pk Zx Heren Flux Adidas Fw68dF 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Palm Prom Prom Dakine Dakine Hebiscus 25l

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Hebiscus 25l Dakine Prom Palm Prom Dakine
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Heren groen Flux Adidas Pk Originals Zx RqZq8zw

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Hebiscus Dakine Prom 25l Palm Dakine Prom

Adidas W Zx Dames Originals grijs Flux ZrZnfaqW
Adidas zwart Zx Dames Flux W Originals gfwYrqfU Prom Dakine Hebiscus 25l Dakine Prom Palm