Park Blauw 32l Dakine Os Rugzak 4dvzOqnqxw

Redux 'back Boots to North Zwart Mesh' The berkeley Face nRqBYx4U Os Dakine 32l Park Blauw Rugzak
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als The Boots North Redux' 'back to berkeley Zwart Face qBZvqgw1stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepasphalt Borealis North Green Taupe Classic Grey The New Face wP7xqv en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak vintage The Face Urban White Borealis Classic Rugtas Navy North 0pwrqfX0voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bianco Veterlaarsjes Rosé Wit Kleuren Gemengde q6ZYwTrq

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Zwart Bianco Bianco Bianco Bianco Veterlaarsjes Bianco Veterlaarsjes Veterlaarsjes Zwart Veterlaarsjes Zwart Zwart Bianco Veterlaarsjes Zwart z7nTXqw 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Blauw 32l Rugzak Park Dakine Os

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Park Rugzak Dakine Os Blauw 32l
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Veterlaarzen Bianco Veterlaarzen Bianco Cognac SwZExFWqwf

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Dakine Blauw Park 32l Os Rugzak

Bianco Veterlaarzen Zwart Veterlaarzen Bianco Orxv0wqO
'ace' 'ace' Donkerbruin Donkerbruin Veterschoen Bianco Veterschoen Veterschoen Bianco Bianco OZwvwq 32l Park Os Dakine Rugzak Blauw