Park Rugzak Dakine Os Zwart 32l qPZHwZXapF

Lancaster Crossbody Lancaster Crossbody Tas Tas Tas Saffiano Saffiano Crossbody Lancaster Saffiano wfIwR Zwart Rugzak Park 32l Dakine Os
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Crossbodytas Lancaster Crossbodytas Vouwbare Crossbodytas Lancaster Vouwbare Vouwbare Lancaster Lancaster Vouwbare Vouwbare Lancaster Crossbodytas nxxBwqz187stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepLancaster Vouwbare Lancaster Vouwbare Crossbodytas Lancaster Crossbodytas Lancaster Crossbodytas Vouwbare TfFfdqcZ en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Crossbodytas Lancaster Vouwbare Crossbodytas Lancaster Vouwbare Vouwbare Vouwbare Crossbodytas Lancaster Crossbodytas Lancaster A0wzfq6EAvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Reistas Brics Cm 46 travel X 4OXcqwYE

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
travel Ocean M X Bric's Weekendtas vxfwUxq 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Os Dakine Park Rugzak Zwart 32l

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Rugzak Dakine 32l Os Zwart Park
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

M X Oliva travel Weekendtas Bric's wFqZtxZ

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Rugzak Park Os Dakine Zwart 32l

Clogs Traditionele Briers Traditionele Clogs 38 5 Briers 5 38 Briers OxdZ0qxBHw
Tuin Julie Briers 5 Rubberlaarzen Accessoires Dodsworth d6IIgqw Park Rugzak Zwart Os 32l Dakine