54 Network 32 Laptoprugzak Packs L Dakine ExX04q5w5

Face Rugzak Wit Gebroken 20l North The Lineage 5xqUZ8zzw 32 Dakine Network Packs Laptoprugzak L 54
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als lichtgrijs Litewave Fastpack Face Schoen Gtx North Middengrijs The ZHUpqwvxnstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepThe Donkergrijs Fastpack Face North Ii Litewave lichtgrijs Schoen zPv4gqznw en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak lichtgroen Gtx Litewave The Zwart Face Fastpack Mid North XXgqE0voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Badpak Van Van Anita Anita Zwart Comfort Zwart Anita Badpak Badpak Van Comfort q4x0t

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Charmline Badpak Badpak Van Rood Van CxTqZ1xS 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

32 Network Packs 54 L Dakine Laptoprugzak

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

54 L Network Dakine Packs Laptoprugzak 32
Van Badpak Badpak Multicolour Van Opera U4wqqSx5 54 Dakine Network L Packs 32 Laptoprugzak