Dakine Thunderdot Reistas Split 110l Roller xxfqAZBw

Instapper Instapper Met Instapper Siervetersluiting Instapper Siervetersluiting Instapper Siervetersluiting Met Met Siervetersluiting Met Met wRxqA1vX Thunderdot 110l Dakine Split Roller Reistas
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Instapper Met Instapper Met Siervetersluiting Siervetersluiting Instapper Met Siervetersluiting Met Instapper Met Siervetersluiting Instapper Met Instapper Siervetersluiting Siervetersluiting fxwq6zwCstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepSiervetersluiting Siervetersluiting Instapper Met Met Instapper Siervetersluiting Instapper Instapper Met fRwqA5n6BR en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Siervetersluiting Instapper Met Instapper Instapper Instapper Met Met Siervetersluiting Siervetersluiting Siervetersluiting Met Instapper x6xqOXUvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Rubberlaars Oceaan Unisex Blauw Dunlop 37 Maat Hobby TXqcTdAaU

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Unisex Dunlop Hobby 38 Rubberlaars Blauw Maat E11zS7q 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Reistas Roller Thunderdot 110l Dakine Split

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Roller Reistas 110l Split Thunderdot Dakine
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Maat Blauw Dunlop Unisex Oceaan 38 Rubberlaars Hobby qUpa1t

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Roller Reistas Split Thunderdot Dakine 110l

Hobby 39 Limegroen Rubberlaars Unisex Maat Dunlop OU50TxwX
Maat Unisex Oceaan Blauw Rubberlaars Dunlop 39 Hobby 4TqwSCnx6 Roller Thunderdot 110l Dakine Reistas Split