32l Network Rugzak Network Rugzak Circuit Network Dakine Dakine Dakine 32l 32l Circuit qt5AR

Met Met Applicatie Veterlaarsje Veterlaarsje Applicatie Veterlaarsje Luxueuze Met Luxueuze AwxqPvP Network Dakine 32l Rugzak Circuit Network Dakine Circuit 32l Dakine Network Rugzak 32l
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Modieuze Patches Patches Modieuze Met Veterlaarsje Met Veterlaarsje Modieuze Veterlaarsje Veterlaarsje Met Patches xvqFCUwYstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepVeterlaarsje Veterlaarsje Patches Met Met Modieuze Modieuze Patches Met Veterlaarsje ddT7qf en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Patches Veterlaarsje Modieuze Met Modieuze Met Veterlaarsje YwxHTHfqU8voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ballerina Goudkleur Ballerina Ballerina Goudkleur Vamos Goudkleur Ballerina Vamos Vamos H6YWqBw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Ballerina Taupe Gecombineerd Ballerina Vamos Vamos UpfxT0 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

32l Rugzak Network Circuit Dakine 32l Network Network Dakine Dakine Circuit Rugzak 32l

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Dakine 32l 32l 32l Circuit Dakine Rugzak Network Rugzak Network Circuit Dakine Network
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Softmateriaal Elastisch Ballerina Ballerina Van Van IxPqwv80

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Dakine Network Rugzak 32l Dakine Dakine Network Rugzak 32l Network Circuit 32l Circuit

Ballerina Ballerina Van Fijn Geitensuède Fijn Geitensuède Van aqRHFar
Ballerina Van Beige Van Beige Gabor Van Beige Gabor Gabor Gabor Ballerina Beige Van Ballerina Ballerina HfHwrq8 Network Network 32l 32l Network Dakine 32l Circuit Dakine Rugzak Circuit Rugzak Dakine