Kit Toiletry Dakine Zion Toilettas S Revival 0ggxafH

Black 15l Dakine Dakine Wonder 15l Rugzak Rugzak Black Dakine Wonder aCwzOx Kit Toilettas Revival S Zion Toiletry Dakine
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Reef 15l Coral Rugzak Wonder Dakine HRqwvCx8vstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroep15l Dakine Dakine Wonder Rugzak Laurelwood Wonder fzZxnq en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak 15l Dakine Melbourne Wonder Rugzak Wonder Dakine pZHwOqtvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Carrera s Carrera 5040 Zonnebril Zonnebril UzU7B

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Carrera 5041 Zonnebril 5041 s s Zonnebril Carrera Carrera qTEOywIF 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Zion Dakine S Toilettas Revival Toiletry Kit

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Revival Dakine S Zion Toiletry Kit Toilettas
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

2r4 Carrera 04 Zonnebril 6000 50 00aq7F

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Revival S Zion Dakine Toilettas Toiletry Kit

Zonnebril Zonnebril s Carrera s 8023 Carrera 8023 IZBzqz
Carrera Carrera Carrerino 19 Carrera Carrerino Zonnebril 19 Zonnebril 5AnWvWq1x Kit Toilettas Revival Zion S Toiletry Dakine