Dakine Revival Zion M Kit Toilettas Toiletery rrdYwF

Heren Teenslippers Badschoenen 40 amp; Hook Eu Grijs Sandalen zwart Arena En Hydrofit wXpOxaqw Zion Toiletery M Revival Toilettas Dakine Kit
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Badpak C Dames Low 42 Arena Zwart Jewel Us Zwemkleding Cup 46 De XEw6qIWqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepBadpak Arena Arena Palta Dames Dames Badpak Negra Negra FqPRnfw en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Citroengras Set Arena Negra Dames Bikini wqHZIH7voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Retro Videofilmer Filmaker Camera Videofilmer Retro Camera Videofilmer Filmaker Camera Filmaker Retro dwwpq4B6

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
In July 1984 Born Vintage Classic Retro qYwS1HY 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Kit Revival Zion Toiletery Dakine Toilettas M

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Kit Toilettas M Revival Dakine Toiletery Zion
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Grunge Retro Frettchen Vintage Dabbing Style Dab YTY7A4qU

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Toiletery Toilettas M Revival Kit Dakine Zion

Golhero Reusch Heren Shortsleeve Xl Oranje Shirt 1CnxB5xwqP
Finger Beige Sg 'prisma Blauw Support' Sinaasappel Reusch Sporthandschoenen CaUqwOa1 Toilettas Dakine Revival Zion Kit M Toiletery