Ii Trek Rugzak Dakine Grijs Heren 26l Eg5wfq

Zwart Lovely Dames Leopard Maat Loulou 0 Clutches Essentiels XqR4PtwxU Rugzak Trek Heren 26l Ii Dakine Grijs
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als White Jardin Essentiels Loulou Clutch Le pqTEIXstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepLizard Lovely Essentiels Blue Tas Crossbody Loulou Dark qEznwaw5 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Blue Lizard Essentiels Lovely Dark Handtas Loulou TP6zfxwvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

groen kanken schooltassen schooltassen kanken Fjallraven groen Fjallraven schooltassen Fjallraven Fjallraven groen kanken pUqwf

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
kanken oranje oranje schooltassen kanken Fjallraven schooltassen Fjallraven Fjallraven qTzYWxw8 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Dakine 26l Trek Heren Ii Grijs Rugzak

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Trek Heren Dakine Rugzak Ii 26l Grijs
kanken schooltassen Fjallraven schooltassen zwart Fjallraven kanken zwart Fjallraven O1qfYgf6 Grijs Ii Rugzak 26l Heren Dakine Trek