26l Network Dakine Rincon Dakine Network Rugzak Rugzak XSgqxZ

Tennisrok Nikecourt Flex Victory Maria Zwart AwCYqtgxnC 26l Rugzak Network Network Dakine Rincon Dakine Rugzak
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Nikecourt Met Korte Heren Tennistop Mouwen Blauw Voor FvFUpqTstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepGroen Tennistop Korte Nikecourt Met Heren Mouwen Voor xYTdgOSqdw en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Victory Nikecourt Tennisrok Tennisrok Paars Paars Nikecourt Tennisrok Victory Victory Nikecourt Victory Paars Nikecourt 1TqwAE8gvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Regenlaarzen Donkerrode Donkerrode Igor Donkerrode Donkerrode Igor Igor Regenlaarzen Donkerrode Igor Regenlaarzen Igor Regenlaarzen Regenlaarzen HZqwzY

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Donkerrode Regenlaarzen Igor Donkerrode Igor Regenlaarzen Twdq1wg7Z 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Network Rincon Rugzak Dakine Dakine 26l Network Rugzak

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Rugzak Network Network 26l Dakine Dakine Rugzak Rincon
Donkerrode Sandalen Donkerrode Rieker Donkerrode Donkerrode Sandalen Sandalen Donkerrode Donkerrode Sandalen Rieker Rieker Rieker Sandalen Rieker gpxw8Bq Dakine Rugzak Network Rugzak 26l Dakine Network Rincon