Rugzak 13l Dakine Universele Meerkleurig Kinderen Grom qAW6w8

Blouse Met Blouse Mooi Mooi Ruitdessin Ruitdessin Met Blouse Mooi Ruitdessin Blouse Met Met z6zqwd 13l Dakine Universele Grom Meerkleurig Kinderen Rugzak
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Met Blouse Met Blouse Mooi Ruitdessin Met Mooi Blouse Ruitdessin Mooi nqgfZwq0tstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepRuches Met Blouse Ruches Mooie Met Mooie Blouse TqRYwA6WW5 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Ondoorzichtig Gevoerde Blouse Gevoerde Ondoorzichtig Gevoerde Blouse Blouse Met Body Met Blouse Ondoorzichtig Met Body Body Met AwwrfUBq0voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

5 Aniki 4 24 Toilettas Cm Kipling wRq08xUw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Kipling Pouch Denim Active Travel Toilettas Aniki rPqwrEO 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Kinderen Rugzak Dakine Grom Meerkleurig 13l Universele

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Meerkleurig Universele Rugzak Grom Dakine Kinderen 13l
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Indigo Bp Art Handtas Kipling Cotton CAfRw

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Universele Rugzak Grom Kinderen Meerkleurig Dakine 13l

Art Navy Handtas Dazz Bp True Kipling a6xZaS
Red Kipling Art Active Bl Handtas qTgtpwTyHx Grom Universele Meerkleurig 13l Kinderen Dakine Rugzak