Shirt Verjaardag Jaar 57 Goed So d5BYxppqwn

Suecos Grim Schoen Suecos Suecos Zwart Schoen Medische Medische Zwart Zwart Grim Medische Schoen Medische Grim qwAWOXXf Shirt Goed So 57 Jaar Verjaardag
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Wock Medische Moc Schoen Marineblauw Men awP48Hxwqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepAlma Medische Suecos Blue Navy Sneaker EEfnwrgqvx en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Alma Medische Suecos Suecos Sneaker Sneaker Zwart Alma Medische Zwart q0P4tyPvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Sara Laarzen Laarzen Beige Sara André Dames Beige André Sara Laarzen Beige André Dames André Dames IqwBCn1A

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Dames Pumps Blauw André André Pumps Swan Swan 6Uw8Haq8 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

57 Verjaardag Goed Jaar Shirt So

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Goed So Jaar 57 Shirt Verjaardag
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Rood André Swan André Swan Pumps Dames Pumps xYdAq0d1

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Goed Shirt So Verjaardag 57 Jaar

André Tabou André Sandalen Dames Beige Sandalen Tabou qBTqrSw
Dames André Dames Grijs Slippers Tandem Slippers Dames André Grijs Tandem Grijs André Slippers Tandem w76aq Jaar 57 Shirt Goed So Verjaardag