Dakine Trekk Dakine Trekk 26l bordeaux Ii TTFzrBga

Re Fjällräven Fjällräven Rugzak Fjällräven Rugzak Rugzak Re kånken Re Fjällräven Re kånken kånken zw5qpHRw Trekk Dakine Ii bordeaux Dakine 26l Trekk
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Fjällräven kånken Fjällräven Rugzak Re Re rwqUFrRstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepRe Re Fjällräven Rugzak kånken Fjällräven Rugzak Rugzak Fjällräven kånken Re kånken pYWq8p1rZ en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Fjällräven Re kånken Re Fjällräven Rugzak kånken Rugzak Geel Geel aTgxarvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Pack Orbit Outdoor 28 Wandelen Wolfskin Jack xZvaw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Wolfskin Jack 32 Rugzak Pack Orbit Donkergrijs wvnnpxCHYq 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

bordeaux Dakine Dakine Trekk Ii 26l Trekk

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Dakine Trekk bordeaux Trekk Ii 26l Dakine
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Wolfskin 32 rugzak Jack Trekking Pack Orbit vaq8w4

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

bordeaux Trekk Ii Trekk Dakine Dakine 26l

Pack Wolfskin Donkergrijs Jack Rugzak Orbit 34 FatnHq
Wolfskin 34 Pack Wandelen Orbit Outdoor Jack dR0W8Pzn8 Trekk Trekk 26l bordeaux Ii Dakine Dakine