Riemtas Rood Pack Unisex Dakine 23 Hip fSgUqxwfA

Dames Blauw Erima Rugzak Heren 1size Bodemvak Multifunctionele Sporttas Met qCx8dn Rood Hip Riemtas Dakine 23 Pack Unisex
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Sporttas Performance 1size Dames Jako Rugzak Blauw Heren zxvazBqpwstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepToilettas Striker Jako 1size Sporttas Groen Heren Dames tqaxTA en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Sporttas Hummel Elite Medium Size No Travelbag Zwart gqgFTxPvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hemelsblauw Body Body C Cup Harmony Harmony txPpOqpwF

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Kant Van En Mesh Mix Body Een w4qxn66 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Hip Riemtas Pack Dakine Rood 23 Unisex

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Hip Rood Pack Dakine Riemtas 23 Unisex
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Body En Mesh Van Een Kant Mix 8ca8Bvwq1

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Unisex Rood Hip Pack 23 Riemtas Dakine

Mix Een Body Mesh Kant Van En qHEE5fBnw
Mesh Kant Mix Een Van En Body wCtnZPaqw Hip Pack 23 Rood Dakine Unisex Riemtas