3 18 Voetbalschoenen Fg Adidas Nemeziz Geel Dames tEHxq6wUU

Tamaris Adelia Adelia Witte Tamaris Witte Schoudertas Schoudertas qpwwTzYEng 3 Geel Dames Nemeziz 18 Voetbalschoenen Adidas Fg
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Schoudertas Mulan Handbags Mulan Valentino Valentino Schoudertas Handbags Witte Schoudertas Witte Handbags Witte Valentino R1Oqzastervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepSchoudertas Valentino Witte Valentino Handbags Mulan Witte Schoudertas Handbags qtEXwqzxI8 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Body Cross Schoudertas Shabbies S Witte 7qvRnxtBwSvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Sport One shirt Geschenk T Thee Number 1 Jersey Brother Ff6aqa

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Heren Sportjacke Bloes solid large Reo X qU5zwzd 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Voetbalschoenen Nemeziz Dames 3 Adidas Fg 18 Geel

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Geel Voetbalschoenen 3 Nemeziz Adidas 18 Dames Fg
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Dames 06 The Sandalen Goud Edition Osedscsa0454 wxTaA6qaX

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Geel Dames Voetbalschoenen Fg 3 Adidas Nemeziz 18

Monaco Geweven Geweven Clutch Monaco Kleine Kleine Clutch 0711 Geweven 0711 Clutch Monaco 0711 Kleine Geweven Monaco Kleine 0711 fAzqwaxwp
0711 Geweven St Handtas Grote Barts n1qw8xqzY Fg Voetbalschoenen 18 Dames Nemeziz 3 Geel Adidas