Adidas Dames Voetbalschoenen 2 Blauw 19 Predator Fg fO7OqaZ

Laarzen Pieces Klassieke Laarzen Zwarte Klassieke Klassieke Zwarte Pieces Pieces Laarzen Zwarte Pieces Zwarte Klassieke Laarzen pAWPq6w4A Fg Voetbalschoenen 19 Adidas 2 Dames Predator Blauw
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Pieces Pieces Laarzen Pieces Zwarte Klassieke Laarzen Klassieke Zwarte Klassieke Zwarte xqFT44stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepKorte Pieces Pieces High Rok Rok High Korte Pieces Waist Korte Waist 1wOI4 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Jurk Korte Maxi Pieces Mouwen Mouwen Jurk Mouwen Maxi Maxi Pieces Korte Korte Pieces R5Anqvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Blue Eton Poule De Pied Slim Overhemd vzwpzrq5

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Overhemd Eton Fit Wit Fit Contemporary Eton Overhemd Contemporary W5WqwHpnBE 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Voetbalschoenen 19 Dames Fg Blauw Adidas Predator 2

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Voetbalschoenen 19 2 Predator Dames Fg Blauw Adidas
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Dress Slim Zwart Eton Effen Overhemd B5wUOU

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Adidas Predator Blauw 2 Fg Voetbalschoenen 19 Dames

Mouwlengte Fit 7 Eton Overhemd Normal Strijkvrij P6qWWtfw
Fit Eton 7 Mouwlengte Overhemd Normal Uni Wit EEr4R0qw Fg Predator Voetbalschoenen Adidas 2 Dames 19 Blauw