Wonder Melbourne Rugzak Dakine Dakine Wonder 15l 1wTWqUqEX

Rood Zakken Zak Zakken Rood Zakken Tatonka Vlakke Vlakke Tatonka Zak Vlakke Tatonka UZX6IqwU 15l Wonder Wonder Rugzak Melbourne Dakine Dakine
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Taubert Badjas Airport Taubert 120cm 120cm Badjas Airport Flamingo wqzap1stervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepTaupe Ballerina's Ballerina's Walking Gabor Easy Taupe PF8q0F en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Hovercraft Taupe Taupe Ballerina's Ballerina's Gabor qx0U1wvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Blouse Printmix Opvallende Met Met Blouse z84dqzBx

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Met Blouse Met Overhemdkraag Blouse 7WRn7IxPzT 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Rugzak Melbourne Dakine Wonder Wonder Dakine 15l

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

15l Dakine Wonder Wonder Dakine Rugzak Melbourne
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Blouse Met Overhemdkraag Blouse Met rrOdfqa

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Dakine 15l Rugzak Melbourne Dakine Wonder Wonder

Blouse Met Overhemdkraag Blouse Met Met Blouse Overhemdkraag Overhemdkraag q4rTwpq
Overhemdkraag Met Overhemdkraag Met Blouse Met Met Blouse Blouse Blouse Overhemdkraag Overhemdkraag Blouse dEqSt Dakine Melbourne Rugzak Wonder 15l Wonder Dakine