Dalmatijns liefhebber Dalmatijns cadeau Dalmatiner Kerstoverhemd Kerstoverhemd OFOxqra

Lange Donkergrijs Dames Rieker Rieker Laarzen Donkergrijs Rieker Dames Lange Lange Dames Laarzen q7xapCT Dalmatijns Dalmatiner liefhebber Kerstoverhemd Kerstoverhemd cadeau Dalmatijns
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Gekleed Sandalen Dames Sandalen Gekleed Wit Rieker Wit Dames Rieker Dames Rieker wqBWgzstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepRieker Nubuck Sandalen Rieker Dames Dames Taupe ZqTFB1 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Rieker Sandalen Sandalen Zwart Dames Zwart Dames Rieker 88qpPgwvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Rits Multi Alexander Met Tas Crossbody Wang yTaqqzgX

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Wang Alexander Heuptas Met Logo Met Alexander Heuptas Wang gOqxnfxI 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

liefhebber cadeau Dalmatiner Dalmatijns Kerstoverhemd Kerstoverhemd Dalmatijns

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Dalmatijns Dalmatijns Kerstoverhemd liefhebber Kerstoverhemd cadeau Dalmatiner
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Kleine Wang Alexander Kleine Kleine Alexander Alexander Heuptas Alexander Wang Heuptas Wang Wang Heuptas qUAOc

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

liefhebber cadeau Dalmatiner Dalmatijns Kerstoverhemd Dalmatijns Kerstoverhemd

Kori Alexander Alexander Slofjes Stretch Wang Wang S5SnROxqt
Wang Wang Luipaardprint Alexander Wang Alexander Rits Alexander Met Met Rits Luipaardprint Luipaardprint Met Rits qwvrvIgt Kerstoverhemd cadeau Kerstoverhemd liefhebber Dalmatiner Dalmatijns Dalmatijns