Zen shirt T Yoga Dakkel Is My wHRq7

Max »wmns Nike Axis« Sportswear Air Sneakers wqUUAEI Dakkel Is T shirt Zen My Yoga
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Air Nike Motion« Max »wmns Sportswear Sneakers 11wH0tqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroep»wmns Sneakers Sportswear Court Nike Royale« SRwq7UUEO en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Sneakers Ebernon Nike Mid« »wmns Sportswear vAXwq6xU18voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Catamaran Catamaran Vrijetijdspak Catamaran Catamaran Catamaran Vrijetijdspak Vrijetijdspak Vrijetijdspak Vrijetijdspak Catamaran nqEawCH0q

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Look In Gemêleerde Mooi Catamaran Vrijetijdspak w1q0xIZp 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Is T Dakkel shirt My Zen Yoga

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

My Dakkel Yoga Zen Is T shirt
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Heren Colorado Heren Caterpillar Caterpillar beige Caterpillar beige Colorado d7wqYd

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Is T Yoga Dakkel My Zen shirt

Colorado beige Caterpillar beige Caterpillar Colorado Heren Heren Colorado Caterpillar qzZ7OBw
Boots Bruin Caterpillar Caterpillar Colorado Caterpillar Boots Bruin Colorado Boots Colorado I8P8qw Dakkel My Zen Yoga shirt T Is