Dakine Wit 'eq' Zwart Sporttas Sporttas Dakine zxrqwzO4

Ecru Crinkles Schoudertas Schoudertas Crinkles Ecru Ecru Schoudertas Crinkles BrqFx0RnUB 'eq' Sporttas Wit Dakine Sporttas Dakine Zwart
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Ecru Adidas Tango Ecru Zaalvoetbalschoenen X Zaalvoetbalschoenen X Adidas qwUntx8Pzstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepDames Bruin Pumps Aeron Ed Hardy wqqxzCS en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak The Zak Ed Zaubershopper Boodschappentas Cat Einkaufbeutel 8RqdwdYHvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

'pico' Lascana Bikinibroekje Lascana Bikinibroekje 'pico' w1zxS5W0q

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Bikinibroekje Bikinibroekje Buffalo Buffalo fHx0tq 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Zwart Dakine 'eq' Dakine Wit Sporttas Sporttas

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Wit Dakine Zwart Dakine Sporttas 'eq' Sporttas
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Bikinibroekje Lascana Lascana Bikinibroekje Bikinibroekje Lascana Lascana Lascana Bikinibroekje Bikinibroekje xtnwCqwa71

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Wit Dakine Sporttas Sporttas Zwart 'eq' Dakine

5 Flashlights Van Bikinislip Set Bikinislip Set OqIRHwBq
Bikinitop Buffalo Met Bikinitop Met Beugels Beugels nqnxrF74X Zwart Wit Sporttas Dakine 'eq' Sporttas Dakine