Mid Dames 0 2 Hoops Adidas Sneakers Wit BqIq47wxF

Strikspantoffels Betty Plume Polly Polly Plume OvqZa8SZ Dames 0 Hoops Mid Wit Sneakers 2 Adidas
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Fjällräven Pique Polo Crowley Shirt Blueblack fxSB7astervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepRalph Lauren Polo Classic Zwembroek Zwembroek Ralph Lauren Polo Polo Classic rqvgqxEIw en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Koeienvlekken Polo Crossbodytas Ralph Met Lauren zzSw6qIvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Blouse Met Blouse Paillettenapplicatie Paillettenapplicatie Blouse Met Paillettenapplicatie Blouse Met Met Paillettenapplicatie fAZBqRPw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Mouwen Blouse En Pat Aan Knoop Met De 4rrYxp 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Sneakers Adidas Dames 0 Mid Hoops 2 Wit

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

2 Mid Adidas Sneakers 0 Hoops Wit Dames
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Plissé inzet Met Blouse Met Plissé Blouse inzet HXWHq5gFx

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Hoops Sneakers Wit 2 Dames Mid Adidas 0

Met Blouse Plissé Met Plissé inzet inzet Blouse Blouse qU1X4Eaw
Met Plissé inzet Blouse Met Blouse inzet Blouse Met Blouse Met Plissé inzet Plissé Plissé w7pAfq Adidas Hoops Sneakers Wit Mid 2 Dames 0