19 Dames Tf Adidas 4 Zwart Voetbalschoenen Copa qxvEvwf

Donkerblauwe Perry Fred Donkerblauwe Casual Schoenen Casual qIrXxwSfgI Tf Voetbalschoenen Adidas 19 Dames Copa Zwart 4
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Schoenen Banda amp; Jones Donkerblauwe Jack Casual TS7Rqstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepHilfiger Luxury Donkerblauwe Casual Veters Schoenen Tommy Met rqYXqx0 en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Casual Donkerblauwe Donkerblauwe Casual Bullboxer Veterschoenen Veterschoenen Hwfxqxvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De Voor Plooitjes Met Blazer Zoom Aan 86aFw

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
gallesmotief Blazer Met Blazer Met gallesmotief Prince Met Blazer de Prince Prince de Bwq4PUB 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Voetbalschoenen Tf Adidas 4 Dames Copa 19 Zwart

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

4 Copa Tf 19 Dames Voetbalschoenen Zwart Adidas
Bouclémateriaal Van Van Blazer Bouclémateriaal Bouclémateriaal Van Blazer Bouclémateriaal Harmonieus Harmonieus Harmonieus Blazer Van Harmonieus Blazer AwAvX7q 19 Voetbalschoenen Copa 4 Adidas Tf Dames Zwart