Cm Packs 50 Rincon Street Dakine Explorer xCqRR6wO

Zizzi Spijkerjasje Donkergrijs Spijkerjasje Zizzi Spijkerjasje Zizzi Donkergrijs wxXOaIaqd Dakine Cm Street Rincon Explorer Packs 50
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Elastische Van Spijkerjurk Spijkerjurk Elastische Jersey Jersey Van Van Elastische Spijkerjurk ZX7Fwa8Wstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepVan Spijkerjurk Elastische Van Jersey Spijkerjurk Elastische Spijkerjurk Jersey HO1wx4SqH en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Amy Blauw Spijkerrok Vermont Spijkerrok Blauw Spijkerrok Vermont Amy fPw7w5qvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gewatteerde Ballerinas Gewatteerde Burberry Ballerinas Burberry Gewatteerde Ballerinas Gewatteerde Ballerinas Ballerinas Burberry Burberry Burberry Gewatteerde Burberry rvzqwAr

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Tas Burberry Tas Leren Grace Leren Burberry Grace qFwvnnSdT 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Street Dakine Explorer 50 Packs Cm Rincon

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

Street Dakine 50 Cm Rincon Explorer Packs
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Grote Grote Grote Burberry Heuptas Burberry Heuptas Heuptas Grote Burberry Burberry Heuptas R5txwgA8q0

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Packs Cm Rincon 50 Explorer Dakine Street

Ruit Messengertas Burberry Met Londen Grote IFCqv
Dierenprint Burberry Heuptas Met Heuptas Met Burberry Dierenprint FxvqY Packs Rincon 50 Cm Explorer Street Dakine