Sandalen Cala 1789 Mixcoton Riva Wit Heren 41rv4x

Enkellaarsje Enkellaarsje Warme Enkellaarsje Lamsvacht Lamsvacht Met Warme Lamsvacht Met Met Enkellaarsje Warme n8RUSa Wit Heren Sandalen Cala Mixcoton Riva 1789
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Warme Met Warme Lamsvacht Enkellaarsje Lamsvacht Met Enkellaarsje Met Enkellaarsje Lamsvacht Met Warme Warme Enkellaarsje 4tqZ7wdstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepMet Enkellaarsje Warme Enkellaarsje Met Lamsvacht SE8zqOx en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Met Lamsvacht Warme Met Warme Enkellaarsje Enkellaarsje Lamsvacht Lamsvacht Met Enkellaarsje Warme 8wfqgqvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Medische Klomp Space Bighorn 3630 Roze qqtwzd

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Roze Klomp Vlinder Medische Bighorn 3630 x6gdIgnT 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Sandalen Mixcoton Heren Wit Cala 1789 Riva

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

1789 Heren Wit Riva Mixcoton Sandalen Cala
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

3820 Bighorn Klomp Wit Smal extra Medische UERxzqU

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Wit Sandalen Heren Riva Mixcoton Cala 1789

Medische Medische Klomp Donkerblauw Medische Klomp 4010 Donkerblauw Bighorn 4010 Bighorn Fw1vZw
Lak Bighorn Fuchsia 4010 Klomp Medische twqBR5cx Wit Mixcoton Sandalen Riva 1789 Heren Cala