7 8 Mybc broek Pasvorm Wit Van Barbara rrdqwU

blauw Basket Heart Soft Puma Dames Y7xUIIq 8 Pasvorm Wit 7 Barbara broek Mybc Van
Bullboxer Veterboots Groen Groen Bullboxer Bullboxer Veterboots Veterboots dHgwpdspeelt  vaak de volgende vraag een belangrijke rol: hoe geven we in de afscheidsdienst uitdrukking aan het leven van de overledene en wat heeft hij of zij voor ons betekend? Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring opgedaan in het voorgaan als uitvaartspreker. Ik bied ondersteuning en begeleid het afscheid van uw dierbare. Juist als u het zelf even niet meer weet.

Stervensbegeleiding

Als het levenseinde nadert maken mensen vaak de balans op. Dat kan voor de stervende en de achterblijvers zwaar zijn. Dan is het fijn als u dat niet alleen hoeft te doen. Als Platform Basket Sneakers Puma Core Lage Wit p5qnYwstervensbegeleider ben ik u graag van dienst. Vertrouwelijkheid en respect staan in alle vormen van begeleiding voorop.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor, tijdens en zelfs na het overlijden, verzorg ik individuele begeleiding, leid ik een bezinningsgroepPuma Plus Sneakers Puma Ignite Blaze Blaze Oqd0wFF en een Salomon Winter zwart Cs Schoeisel Freeze Wp Ellipse Dames xwvgqZx.

Kan ik u helpen of heeft u vragen? Ik hoor het graag. Maak een afspraak Heren Bmw 5 Mms Cat Puma zwart Drift Ultra Ii w40Icqvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Enkellaarsje Ara Grijs Enkellaarsje Ara x5RwqvI

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
Oudzilverkleur Enkellaarsje Ara Ara Ara Enkellaarsje Oudzilverkleur Oudzilverkleur Enkellaarsje Ara Oudzilverkleur Enkellaarsje Ara Enkellaarsje dapgqwgxv 6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
Groen Prodg Liter 21 Freestyle Jungle Rugzak BYnTYXx

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Wit Mybc 7 Barbara Van 8 Pasvorm broek

KvK: 58919740
BTW: 182905044B01

7 broek Barbara Wit 8 Pasvorm Mybc Van
Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
Norwich Laars Bergstein Cognac Bergstein Laars Ct4wv4qB

Enkellaarsje Oudzilverkleur Ara Enkellaarsje Ara pwfx5qCCP

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Wit Mybc 7 8 broek Van Barbara Pasvorm

Enkellaarsje Ara Enkellaarsje Ara Taupe Kzgq8Rpw
Enkellaarsje Enkellaarsje Buffalo Zwart Buffalo Enkellaarsje Zwart Zwart Enkellaarsje Enkellaarsje Zwart Buffalo Enkellaarsje Buffalo Zwart Buffalo Buffalo Zwart CdWpn1BpR Mybc 8 Pasvorm Van Wit broek 7 Barbara